Mecitefendi

Mecitefendi is in 1994 opgericht in İzmir, Turkije en heeft zich over de jaren gespecialiseerd in het produceren van natuurlijke producten. Mecitefendi is verantwoordelijk voor de productie van plantaardige oliën, wateren en natuurlijke cosmetische producten. Meer dan 20 jaar voorziet Mecitefendi ongeveer 1500 verkooppunten in Turkije en vele winkels/natuurshops in Europa en Arabische landen van producten.

In het jaar 2000 is het bedrijf ook cosmetische producten op plantaardige basis gaan produceren en heeft het over de 400 producten in het assortiment, waarvan 180 cosmetische producten. Het cosmetische assortiment bestaat onder andere uit haar- en huidverzorgingsproducten, zepen en eau de colognes.

De Natuurlijke Shampoos en Crèmes van Mecitefendi hebben een grote doorbraak doorgemaakt en behoren in meerdere landen tot de meest verkochte producten uit het Mecitefendi assortiment. Door middel van deze 100% natuurlijke producten hebben klanten afgerekend met klachten zoals droge of slappe haren, haaruitval of hoofdroos. Ook voor de klant met reeds gezonde haren, die het niet lukt om de haren langer te laten groeien, is er een natuurlijke shampoo om glanzend, gezond en lang haar te krijgen.

Mecitefendi is in 2012 verhuist naar haar nieuwe fabriek. De fabriek heeft de laatste techology met een gebied van 6000m2 en heeft de ISO09001, ISO022000 en ISO22716 standaarden.
Bekijk de producten van Mecitefendi!